• +358 408 011 390
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

1-3 vierasvoitto Helsingistä

TuTo Lentis kävi pelaamassa Puma Volleytä vastaan Helsingissä, sunnuntaina. Puma on pääkaupungin ja Suomenkin mittapuulla iso lentopallo seura, jossa on jo tällä hetkellä yli 300 junioria ja lisää tulee toistakymmentä prosenttia vuodessa. Tämä osoittaa miten hienoa työtä seurassa tehdään, ja naisten edustusjoukkue on pelannut jo useamman vuoden tätä ”suomalaisten ykkössarjaa”. puma2

Peliin lähdettiin voitto mielessä. Tietysti sarjapisteitä tavoitellaan, mutta tässä kohtaa on tärkeämpää saada rentoutta omaan tekemiseen ja nostaa jälleen pelaamisen taso lähelle harjoittelu tasoa ja opetella jälleen voittamaan pelejä. Pelissä nähtiin pitkiä palloralleja, kun Lentis sai jälleen hyvän puolustus vaihteen päälle. Pieni tehottomuus vielä oli jatkopalloissa, useamman yhteistekijän summana. Peli siis kuitenkin jälleen parempaan suuntaan ja näin 1-3 vierasvoitto, otettiin stadista mukaan. Kotijoukkue pelasi myös hyvin ja vei kolmannen erän ansaitusti. Pitkällä erätauolla kotijoukkue päätti laittaa kaiken peliin syöttöruudussa ja kun sammalla Lentiksen pelaajille tuli ehkä hieman sitä kuuluisaa ”hyvää oloa” ja hieman liikaan rantoutumista, niin TuTo jäi aivan telineisiin tässä erässä. Mikä hienoa, oli sitten joukkueen ryhtiliike ja neljäs erä tuli taas vakuuttavalla omalla pelillä.

Nyt onkin tiedossa kahden viikon tauko ja sen jälkeen kaksi viimeistä kotipeliä runkosarjassa. Sarja on vielä erittäin mielenkiintoinen, kun 10 ja 4 joukkueen välissä on vain 5 pistettä ja kaikille on vielä ainakin 6 pistettä tarjolla. Varmasti tämän kauden tasaisin kotimainen palloilusarja siis kyseessä ja toivottavasti saadaan isot joukot turkulaista urheiluväkeä kannustamaan vielä nämä viimeiset runkosarjan ottelut hallille.

Jäljellä olevat ottelut runkosarjassa:

23.2. klo 13 Nunnavuoren palloiluhalli vastassa Jyväskylä

1.3 klo 13 Nunnavuoren palloiluhalli vastassa Raision Urheilijat

puma1


© 2020 TuTo Lentis Ry.. All Rights Reserved.